Om oss

Vår historia


1988 var året då vi drog på oss handskarna för första gången, då som en handfull specialister för byggsektorn. Idag är vi många fler som förutom städtjänster tillhandahåller förbrukningsvaror, levererar och fyller på kaffeautomater, förser våra kunder med fruktkorgar, växtinredningar, mattor och kontorsmaterial. Vi har växt – efter våra kunders önskemål. De kvalitets- och säkerhetskrav byggsektorn ställer på sina underleverantörer har alltid passat vårt arbetssätt. Trots att vårt erbjudande nu blivit bredare så är vikten av god kvalitet och överlägsen service djupt rotad i vårt DNA. Idag är vi en helhetsleverantör som också gärna tar helhetsansvaret. Genom ett helhetsansvar kan vi bespara våra kunder koordinering och administration av nisch-leverantörer och genom vårt breda kontaktnät erbjuda den överlägsna service som tagit oss hela vägen hit.

Vår Personal

Patrik Viktorsson

Patrik Viktorsson

Säljare

patrik@dygnetruntab.se

0733-17 70 33

Alex Ivarsson

Alex Ivarsson

Personal ansvarig

alex@dygnetruntab.se

0707-27 72 62

Linda Harvigsson

Linda Harvigsson

Arbetsledare

linda@dygnetruntab.se

0761-91 60 97

Morgan Ivarsson

Morgan Ivarsson

Arbetsledare

morgan@dygnetruntab.se

0733-12 98 50

Bahrije Muli

Bahrije Muli

Arbetsledare

 

0733-17 70 31

Pålitliga & erfarna

Vi startade vår verksamhet 1988. Vi har under 30 år fokuserat på att vi ska göra skillnad och därmed ha en stor servicegrad till våra kunder.

Säkerhet

De kvalitets- och säkerhetskrav byggsektorn ställer på sina underleverantörer har alltid passat vårt arbetssätt. Trots att vårt erbjudande nu blivit bredare så är vikten av att bibehålla god kvalitet och överlägsen service.

Helhetsleverantör

Idag är vi en helhetsleverantör. Genom ett helhetsansvar kan vi bespara våra kunder koordinering och administration av leverantörer genom vårt breda kontaktnät och på så sätt erbjuda den överlägsna service som tagit oss hela vägen hit.

Miljö

Dygnet Runt Städ AB använder endast miljömärkta kemikalier

Några av våra samarbetspartners

Med en bred portfölj av mattor kan vi leverera er en komplett mattlösning och genom vår mattexpert INITIAL även en högklassig service.

Genom vårt starka samarbete med Nordic Cleanware så får vi alltid vara med om de senaste produkterna som finns på marknaden. Tack vare de professionella råden vi får av Nordic Cleanware så kan vi se till att vara både miljösäkra samt välutbildade på vårat fält!

Tillsammans med HGM Dryckservice vågar vi påstå att vi har maskinen och upplägget ni söker.